dakvenster plat dak na werken dakbedekking

Resitrix dakbedekking

Als gecertificeerd plaatser van Resitrix kunnen wij jouw woning voorzien van dit speciaal verstevigd EPDM rubber als dakbedekking voor je plat dak.

Resitrix is een afdichtingmembraan in EPDM-rubber met lasbare overlappen. Het membraan RESITRIX CL bestaat uit een toplaag in EPDM-rubber met intern wapeningnet in glasvezeldraden en aan beide zijden voorzien van een speciale hechtlaag.

Dakwerken Martlé - Resitrix als dakbedekking voor plat dak

Resitrix, EPDM dakbedekking als duurzame oplossing

Het gebruik van Resitrix biedt veel voordelen. Zo is het een duurzame oplossing, met een levensduur van ongeveer 50 jaar. Er komen geen gassen vrij bij het plaatsen waardoor het product milieuvriendelijk en bovendien volledig recycleerbaar is. Dit is een groot verschil met Bitumen of roofing als dakbedekking.

Dakbedekking met garantie op waterdichtheid

Doordat de overlappingen thermisch gelast worden vormen de hechtlaag en bitumenlaag een naad met 100% garantie op waterdichtheid van het plat dak.

Resitrix is ook versterkt met glasvezels maar blijft toch zeer uitrekbaar. Dit minimaliseert de kans op scheuren of perforaties. Het product voldoet bovendien ook nog eens als enige EPDM afdichting aan de brandklasse A1 mits het aanbrengen van de ALULON MF Coating.

Kiezen voor Resitrix als dakbedekking voor je plat dak bij je nieuwbouw -of renovatiewoning is dus zeker een duurzame en bewuste oplossing.

Bij Dak -en gevelwerken Martlé doen we als ervaren dakwerkers we al het dakwerk, zowel voor nieuwbouw daken als dakrenovaties van platte daken en hellende of schuine daken.