Resitrix dakbedekking

Als gecertificeerd plaatser van Resitrix kunnen wij jouw woning voorzien van dit speciaal verstevigd EPDM rubber als dakbedekking voor je plat dak.

Resitrix is een afdichtingmembraan in EPDM-rubber met lasbare overlappen. Het membraan RESITRIX CL bestaat uit een toplaag in EPDM-rubber met intern wapeningnet in glasvezeldraden en aan beide zijden voorzien van een speciale hechtlaag.

Benieuwd naar de prijs voor een nieuw dak of een dakrenovatie? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan.
Dakwerken Martlé - Resitrix als dakbedekking voor plat dak

Resitrix, EPDM dakbedekking als duurzame oplossing

Het gebruik van Resitrix biedt veel voordelen. Zo is het een duurzame oplossing, met een levensduur van ongeveer 50 jaar. Er komen geen gassen vrij bij het plaatsen waardoor het product milieuvriendelijk en bovendien volledig recycleerbaar is. Dit is een groot verschil met Bitumen of roofing als dakbedekking.

Dakbedekking met garantie op waterdichtheid

Doordat de overlappingen thermisch gelast worden vormen de hechtlaag en bitumenlaag een naad met 100% garantie op waterdichtheid van het plat dak.

Resitrix is ook versterkt met glasvezels maar blijft toch zeer uitrekbaar. Dit minimaliseert de kans op scheuren of perforaties. Het product voldoet bovendien ook nog eens als enige EPDM afdichting aan de brandklasse A1 mits het aanbrengen van de ALULON MF Coating.

Kiezen voor Resitrix als dakbedekking voor je plat dak bij je nieuwbouw -of renovatiewoning is dus zeker een duurzame en bewuste oplossing.

Bij Dak -en gevelwerken Martlé doen we als ervaren dakwerkers we al het dakwerk, zowel voor nieuwbouw daken als dakrenovaties van platte daken en hellende of schuine daken.

Dakwerken Martlé - isolatie hellend dak
Dakwerken Martlé - Zinkwerk herstellen of vervangen

Verbeteringswerken aan het dak

Wanneer je een oudere woning bezit en je denkt er aan om je dakwerk te vernieuwen of te renoveren, doe je er goed aan om de volgende werken ook te laten uitvoeren.

Isolatie plat dak

Als de constructie van je dakwerk nog goed is maar je wil besparen op je energiefactuur, kan je het hellend dak voorzien van isolatie. Is er reeds oude isolatie voorzien, dan kan je steeds overwegen de isolatie te gaan vervangen door nieuwere isolatie met hogere isolatiewaarden. Zo kan je alsnog gaan besparen.

Lees meer over het isoleren van je dak.

Vernieuwen dakgoten

Het zinkwerk van een woning moet ook vroeg of laat vervangen worden. Door corrosie worden de dakgoten dun waardoor ze beginnen ze lekken. Door te werken met nieuw zink of koper ben je terug jaren voorzien van mooie en kwalitatieve dakgoten.

Lees meer over onze zinkwerken

Wil je prijs weten voor een nieuw dak of de prijs voor het vernieuwen van je dak?

Plan je dakwerken of heb je interesse in een nieuw dak of in een dakrenovatie en vraag je af wat de kosten zouden zijn?

Om een correcte kostprijs in te schatten kan je vrijblijvende afspraak aan vragen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een nieuw dak of dakrenovatie.