Gevelwerken

Uw woning kan opnieuw jong en fris ogen wanneer u zou kiezen voor een gevel-renovatie, de uitstraling van uw woning kan hiermee compleet veranderen ook de waarde van uw woning zal stijgen!

De beste resultaten worden behaald wanneer de gevels vakkundig en netjes worden gezandstraald en alle voegen verwijdert en opnieuw gevoegd worden. Daarna brengen we een hydrofuge aan om zo een duurzaam resultaat te bekomen.

Gevelreiniging

Dak en Gevelwerken Martlé reinigt gevels waarbij vuil, schimmel, algen en andere ongewenste stoffen van de gevel van jouw woning worden verwijdert.

We gebruiken hierbij verschillende technieken, zoals stoomreiniging, chemische reiniging, zandstralen en hogedrukreiniging.

Gevelwerken Martlé - zandstralen en uitslijpen van gevels

Zandstraalwerken

Wens je je oude woninggevel grondig op te frissen? Dan is het zandstralen van je gevel zeker een interessante optie. Je gevel ziet er na afloop als nieuw uit. Sporen van eventuele plantengroei of mos afzetting zijn na onze werkzaamheden helemaal verdwenen.

Gevelwerken Martlé - hervoegen van uitgeslepen voegwerk

Voegwerken

Heeft je woning last van vuile en uitgesleten voegen? Maak je gevelrenovatie compleet door je gevelstenen te zandstralen en je gevel te hervoegen.

De oude voegen worden door ons verwijderd en we voegen de gevel opnieuw in met een kleur van jouw keuze.

Na het voltooien van de werkzaamheden ziet je woning er als nieuw uit!

Gevelwerken Martlé - Zetten van crepi op buitengevels van woningen

Crepi plaatsen

Crepi of gevelpleister geeft je woning een nieuwe en moderne en strakke uitstraling. Je gevel wordt ook beschermd tegen de weersinvloeden en wanneer je kiest voor crepi in combinatie met isolatieplaten zal je ook nog eens flink besparen op je energiefactuur.

Gevelwerken Martlé - Zetten van crepi op buitengevels van woningen

Schilderwerken

Voordat een gevel kan geverfd worden dienen de gevelstenen grondig gereinigd te worden. Er mogen namelijk geen losse stukjes zijn of eventuele resten van plantengroei, mos of andere sporen van verontreiniging aanwezig zijn. Dit zou de hechting van de verf in het gedrang brengen.

Na het reinigen van de gevel wordt er een primer of grondlaag aangebracht. Deze zorgt er voor dat de eindlagen van de muurverf perfect dekken en hechten.