Gevelwerken

Wens je je oude woninggevel grondig op te frissen? Dan is het zandstralen van je gevel zeker een interessante optie. Je gevel ziet er na afloop als nieuw uit. Sporen van eventuele plantengroei of mos afzetting zijn na onze werkzaamheden helemaal verdwenen.

Wens je een offerte?

Door je gevel te renoveren krijgt je woning een nieuwe frisse uitstraling.

Je woning ziet er niet alleen helemaal nieuw uit, het krijgt ook een flinke opwaardering, je beschermt het tegen de weersomstandigheden en je kan vaak ook nog eens energie besparen.

Bekijk onze realisaties
Gevelwerken Martlé - Voor -en na reinigen van een gevel

Gevelreiniging

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

Gevelwerken Martlé - zandstralen en uitslijpen van gevels

Zandstraalwerken

Wens je je oude woninggevel grondig op te frissen? Dan is het zandstralen van je gevel zeker een interessante optie. Je gevel ziet er na afloop als nieuw uit. Sporen van eventuele plantengroei of mos afzetting zijn na onze werkzaamheden helemaal verdwenen.

Gevelwerken Martlé - hervoegen van uitgeslepen voegwerk

Voegwerken

Heeft je woning last van vuile en uitgesleten voegen? Maak je gevelrenovatie compleet door je gevelstenen te zandstralen en je gevel te hervoegen.

De oude voegen worden door ons verwijderd en we voegen de gevel opnieuw in met een kleur van jouw keuze.

Na het voltooien van de werkzaamheden ziet je woning er als nieuw uit!

Gevelwerken Martlé - Zetten van crepi op buitengevels van woningen

Crepi plaatsen

Crepi of gevelpleister geeft je woning een nieuwe en moderne uitstraling. Je gevel wordt er ook door beschermd tegen de weersinvloeden en wanneer je kiest voor crepi in combinatie met isolatieplaten zal je ook nog eens flink besparen op je energiefactuur.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Na het plaatsen van een eventuele steiger gaan we de rest van de omgeving voldoende afschermen zodat er niets onnodig vervuild wordt met pleister, denk bv. aan ramen en deuren.

Na de voorbereiding worden de hoekprofielen en ook meestal een bewapeningsnet aangebracht, dit ter versteviging van het pleisterwerk en om een optimaal afwerkingsresultaat te bekomen.

Vervolgens brengen we de crepi of gevelpleister aan en gaan we randen en naden bij ramen en deuren afwerken met een siliconenkit.

Gevelwerken Martlé - schilderswerken zorgen voor een fris uiterlijk van je woning

Schilderwerken

Voordat een gevel kan geverfd worden dienen de gevelstenen grondig gereinigd te worden. Er mogen namelijk geen losse stukjes zijn of eventuele resten van plantengroei, mos of andere sporen van verontreiniging aanwezig zijn. Dit zou de hechting van de verf in het gedrang brengen.

Na het reinigen van de gevel wordt er een primer of grondlaag aangebracht. Deze zorgt er voor dat de eindlagen van de muurverf perfect dekken en hechten.

Uiteraard zorgen we voor dat alle ramen en deuren netjes afgedekt worden zodat eventuele ongewenste verfspatten vermeden worden.

De schilderwerken zijn voltooid nadat de eindlagen werden aangebracht en ramen en deuren netjes afgekit werden.