Kiezen voor Dak -en Gevelwerken Martlé is kiezen voor kwaliteit en afwerking waarbij de stijl van de woning gerespecteerd wordt.

Stefaan

Passie voor het vak

We hebben een passie voor ons vak. Platte en hellende daken voor nieuwbouw -en renovatie woningen doen we graag en goed, maar ook totaalrenovaties van gevels geeft ons veel voldoening omdat we telkens de uitstraling van een woning compleet veranderen.

De klanten zijn vaak erg verbaasd wanneer ze de resultaten zien van hun omgetoverde woning en dat maakt ons erg trots op ons geleverd werk.

Wanneer we de werf verlaten bezit de klant een woning waarvan de waarde sowieso gestegen is.

We maken graag tijd voor onze klanten

Onze ideale klant is een tevreden klant en tevreden klanten maken van ons een goede aannemer.
We streven naar tevreden klanten door goed naar onze klanten te luisteren, de tijd te nemen om hen van goed en betrouwbaar advies te voorzien.

In onze offertes beschrijven we uitgebreid onze werkwijzes en de keuze van de gebruikte materialen.
Deze offerte is de leidraad voor de klant om de werkzaamheden mee te kunnen volgen.

Zaakvoerder Stefaan Martlé ziet er ook dagelijks op toe dat de werf proper achtergelaten wordt en dat ons personeel in alle veiligheid werkt.
Doordat de lat hoog ligt voor onze werkmannen bekomen we een hoge afwerkingsgraad voor onze projecten en klanten.

Hiermee kunnen we ons dan ook onderscheiden als bedrijf.

Opvolging tijdens de werkzaamheden

Tijdens de werken vinden we het heel belangrijk om goed en duidelijk te blijven communiceren met onze klanten.

Dit laat ons toe om snel in te grijpen wanneer er op een werf dient te worden bijgestuurd.

De bouwsector is helaas ook afhankelijk van de weersomstandigheden en soms kunnen werkzaamheden buiten hierdoor onderbroken worden. Dit is uiteraard niet altijd fijn voor klanten en eventuele opgelopen vertragingen aan hun werf.

Wanneer de werkmannen buiten niet aan de slag kunnen, kan het gebeuren dat ze zich verplaatsen naar een andere werf om binnenwerk te doen. Dit is eigen aan de bouw.

Wanneer de werken aan de woning voltooid zijn, wordt er met de bouwheer een finale controle gedaan. De bouwheer kan dan zijn laatste opmerkingen geven over de afwerking en dan wordt er door ons, indien nodig, bijgewerkt.

Gelukkig hebben we zelden opmerkingen.

Al deze stappen zijn stuk voor stuk belangrijk voor een goede samenwerking met onze klanten en resulteert in tevreden klanten.

Klanten die tevreden zijn, komen graag terug en daar halen wij heel veel energie uit.