Dakbedekking plat dak

Dakbedrijf Bouwen met Martlé voorziet je plat dak van dakbedekking met bitumen.

Heeft je woning een plat of licht hellend dak? Dan ken je ongetwijfeld Bitumen of roofing als dakbedekking. Het is jarenlang nummer één geweest in België voor wat betreft keuze dakbedekking voor platte daken.

Dakwerken Martlé - dakwerken hellend dak nieuwbouw
resitrix dakbedekking

Plat dak vernieuwen

Bitumen dakbedekking

Bitumen of roofing heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar. Het is dus niet ondenkbaar dat je woning of dak na enige jaren aan herstelling of vervanging toe is.

Het vervangen of plaatsen van Bitumen vereist de nodige ervaring om een waterdicht resultaat te verkrijgen. Je laat dit dus best uitvoeren door een dakwerker met ervaring met bitumen als dakbedekking.

Om het product te kunnen aanbrengen wordt het in stroken uitgerold en opgewarmd door middel van een brander. Doordat de bitumen opwarmt wordt het soepel en zal het zich ook hechten aan de ondergrond en elkaar.

Door dit zorgvuldig te doen over het gehele dak krijgt men een waterdicht resultaat.

Als ervaren dakwerker doen we al het dakwerk voor je plat dak, zowel voor je nieuwbouw dak als dakrenovatie.

Dakwerken en herstellingen plat dak

Heb je een probleem met je plat dak of heb je een lek? Als de Bitumen niet te oud is kunnen we het mogelijks herstellen. Door onze jarenlange ervaring als dakwerker kunnen we onze klanten steeds een passende oplossing voorzien.