Dakbedekking plat dak

Dakbedrijf Bouwen met Martlé voorziet je plat dak van dakbedekking met bitumen.

Heeft je woning een plat of licht hellend dak? Dan ken je ongetwijfeld Bitumen of roofing als dakbedekking. Het is jarenlang nummer één geweest in België voor wat betreft keuze dakbedekking voor platte daken.

Benieuwd naar de prijs voor nieuw dak of dakrenovatie? Vraag een vrijblijvende offerte.
Dakwerken Martlé - dakwerken hellend dak nieuwbouw

Plat dak vernieuwen

Bitumen dakbedekking

Bitumen of roofing heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar. Het is dus niet ondenkbaar dat je woning of dak na enige jaren aan herstelling of vervanging toe is.

Het vervangen of plaatsen van Bitumen vereist de nodige ervaring om een waterdicht resultaat te verkrijgen. Je laat dit dus best uitvoeren door een dakwerker met ervaring met bitumen als dakbedekking.

Om het product te kunnen aanbrengen wordt het in stroken uitgerold en opgewarmd door middel van een brander. Doordat de bitumen opwarmt wordt het soepel en zal het zich ook hechten aan de ondergrond en elkaar.

Door dit zorgvuldig te doen over het gehele dak krijgt men een waterdicht resultaat.

Als ervaren dakwerker doen we al het dakwerk voor je plat dak, zowel voor je nieuwbouw dak als dakrenovatie.

Dakwerken en herstellingen plat dak

Heb je een probleem met je plat dak of heb je een lek? Als de Bitumen niet te oud is kunnen we het mogelijks herstellen. Door onze jarenlange ervaring als dakwerker kunnen we onze klanten steeds een passende oplossing voorzien.

Dakwerken Martlé - isolatie hellend dak
Dakwerken Martlé - Zinkwerk herstellen of vervangen

Plat dak vernieuwen

Ga je binnenkort je plat dak vernieuwen? Denk dan ook zeker aan de volgende dakwerken om een optimaal resultaat te bekomen en energie te besparen.

Isoleren plat dak

Door je plat dak te isoleren ga je een directe besparing merken op je energiefactuur. Door te werken met isolatie platen op je dakconstructie kan je het plat dak isoleren alvorens af te werken met dakbedekking zoals Bitumen of Resitrix.

Lees meer over het isoleren van een plat dak.

Resitrix dakbedekking

Een alternatief voor het populaire Bitumen is Resitrix dakbedekking. Als gecertificeerd plaatser van Resitrix kunnen wij jouw woning voorzien van dit speciaal verstevigd EPDM rubber.

Lees meer over Resitrix dakbedekking.

Vernieuwen dakgoten

Het zinkwerk van een woning moet ook vroeg of laat vervangen worden. Door corrosie worden de dakgoten dun waardoor ze beginnen ze lekken. Door te werken met nieuw zink of koper ben je terug jaren voorzien van mooie en kwalitatieve dakgoten.

Lees meer over onze zinkwerken

Wil je prijs weten voor een nieuw dak of de prijs voor het vernieuwen van je dak?

Heb je interesse in een nieuw dak of in een dakrenovatie en vraag je af wat de kosten zouden zijn?

Om een correcte kostprijs in te schatten kan je vrijblijvende afspraak aan vragen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een nieuw dak of dakrenovatie.