Zinkwerken

Met koper -en zinkwerken verstaan we het afwerken van het dakwerk. Een dak zonder dakgoten of regenpijp zou immers maar een halve oplossing zijn en het zorgt voor een efficiënte recuperatie van regenwater.

Benieuwd naar de prijs voor nieuw dak of dakrenovatie? Vraag een vrijblijvende offerte.
Dakwerken Martlé - restauratie zinken koepel

Zinken dakgoten en afwerking

Zinken dakgoten

Wij werken uitsluitend met duurzame materialen zoals koper en zink voor het monteren van dakgoten en regenpijpen. Er zijn verschillende vormen van dakgoten verkrijgbaar en vaak is de keuze van vorm en materiaal van het zinkwerk een persoonlijke keuze voor de uitstraling van je woning.

Koperen dakgoten

Het zinkwerk van een woning moet ook vroeg of laat vervangen worden. Door corrosie worden de dakgoten dun waardoor ze beginnen ze lekken. Door te werken koper in plaats van zink ben je veel langer zeker van je dakwerk afwerking en afwatering. Koper is namelijk veel langer bestendig tegen erosie. Het geeft ook een exclusievere en hoogwaardiger afwerking dan zink voor de afwerking van je dakgoten.

Wij beschikken over voldoende ervaring om je te begeleiden bij je keuze voor het koper of zinkwerk en zorgen voor een zorgeloze plaatsing en afwerking.

Dakwerken Martlé - isolatie hellend dak
Verwijderen asbest onderdak - Dak en Gevelwerken Martlé

Verbeteringswerken aan het dak

Wanneer je een oudere woning bezit en je denkt er aan om je dakwerk te vernieuwen of te renoveren, doe je er goed aan om de volgende werken ook te laten uitvoeren.

Isoleren dak

Als de constructie van je dakwerk nog goed is maar je wil besparen op je energiefactuur, kan je het dak voorzien van isolatie. Is er reeds oude isolatie voorzien, dan kan je steeds overwegen de isolatie te gaan vervangen door nieuwere isolatie met hogere isolatiewaarden. Zo kan je alsnog gaan besparen.

Lees meer over het isoleren van je dak.

Vervangen asbest onderdak

Nog heel wat woningen zijn uitgerust met een onderdak van asbest. Asbest is schadelijk voor onze gezondheid, dus kan je het onderdak best verwijderen en vernieuwen met een onderdak volgens de nieuwe normen. Zo is je dak direct asbestvrij.

Wil je prijs weten voor een nieuw dak of de prijs voor het vernieuwen van je dak?

Heb je interesse in een nieuw dak of in een dakrenovatie en vraag je af wat de kosten zouden zijn?

Om een correcte kostprijs in te schatten kan je vrijblijvende afspraak aan vragen.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil een nieuw dak of dakrenovatie.